O nama

Logo mali

Naš nameštaj je napravljen od punog drveta, rađen starim zanatskim tehnikama i svaki pojedinačno „postareo“. Naša kreativnost u projektovanju je duša u procesu pravljenja našeg nameštaja, jedan metod jasno izbalansiran u kome kvalitet naših stolara ulazi u harmoniju originalnosti izmedu kancelarije i radionice – što daje pečat zanatstvu. Autentičnost može doći u bilo kojoj formi, boji, okovima i završnom traženom obradom. 

Ne mogu se dostići vrhunski rezultati, ako se ne ulazi u najsitnije detalje materije još od samog početka. Zato mi koristimo samo najbolju građu iz Šumadije staru više od 150 godina i tako poštujemo najozbiljnija pravila u polju odbrane ambijenta i ekologije. Svaki komad našeg nameštaja se razlikuje jedan od drugoga u sitnim detaljima, što u kombinacijama sa našim okovima, i finalnom obradom, gde se kriju naveće tajne ovog zanata, daje autentičnost svakom komadu pojedinačno, a to je posebno bogatstvo. Izbor starog drveta i završna obrada sa prirodnim materijalima, je način rada koji garantuje da Mir-Mar pravi nameštaj koji je namenjen da ostane sačuvan u vremenu i svojoj lepoti. Od drveta koristimo naše sorte, hrast lužnjak, hrast granicu, orah, trešnju i u nešto manjim količinama šljivu, krušku i dunju. Svaki komad pre farbanja prolazi poseban tretman „čišcenja“, a to znači eliminisanje svake mogucnosti života u dasci (žižak i ostali paraziti).

Drvo je živo i nastavlja život, zbog ovoga je moguce primetiti male pokrete, koji prouzrokuju spoljnji faktori kao što je temperatura i vlažnost vazduha u ambijentu. Prisutnost, na nameštaju koji ima vene i čvorove, eventualnih malih pokreta koji se moraju proveriti vremenom, ne predstavlja defekt već svedoči o prirodnosti. 

Mi smo razumeli pre svih koliko je važno imati privatnost u svom domu. Zato nebitno, da li se radi o modernom, klasičnom ili starom ambujentu, mi do kraja analiziramo koji tip i toplinu nameštaja Vam preporučujemo. Mi Vam otvaramo život pun radosti, intime i zaštite u ukusu jednog negovanog i elegantnog stila, koji ogleda naš smisao za estetiku u najsitnijim detaljima. Ko izabere nas može da računa na slobodan izbor modela i boja i u komoditetu praktičnih situacija za sve dane i sve ambijente u privatnom, kao i profesionalnom prostoru. Staro zanatstvo je idealno za lepotu koja će da izgradi želju za stanovanjem što će zadovoljiti i najstrožeg dizajnera. 

Poseban akcenat dajemo na dnevnu zonu jer daje harmoniju i eleganciju u kući. I u ovom polju mi nudimo razne mogućnosti sa stilom i praktičnošcu. Garantujemo da je sav nameštaj koji pravi Mir-Mar napravljen od punog drveta. Preporučujemo da se naš nameštaj briše vlažnom, ne mokrom, krpom, izbegavajući apsolutno upotrebu hemijskih sredstava. Netreba približavati vruće predmete nameštaju, niti ih stavljati na njega. 

Mi smo odakle sve počinje – iz kuće. Vaš dom, vaš jedinstven svet srdačnosti, ličnosti i bogatstva.